2020-09-06 162 views
本身很鍾意食堅果,平時都會買少少當零食😋 沒想過有間主打堅果奶蓋的飲料💛 所以特登找朋友一齊試下~ 當日是週六,第二杯會有半價優惠,冇理由唔買兩杯😝——————————🔹 伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $46這杯伯爵朱古力堅果奶蓋茶是最推薦的飲料,每天限量100杯,所以我都叫番杯飲🥰 打開蓋已經聞到好香榛子味,而奶蓋的質地偏杰身,不用擔心放耐會溶☺️飲起來會有濃濃的伯爵茶香,相反朱古力味不太突出~ 飲完一杯,飽到食不到正餐🤣🔸 草莓堅果奶蓋茶 $42朋友想喝點水果味的飲料,就叫了草莓堅果奶蓋茶。這個一打開,草莓和堅果味都好突出,下面的草莓味好濃好fresh,好像加了很多草莓醬,但絕對不是藥水味😚 最後混合一齊,會有喝奶昔的感覺🥰

——————————
🔹 伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $46