2015-12-07
知道呢排灣仔開左間新店就特登黎試下, 原來唔係傳統面家既門面, 望落好modern! 有幾個人排隊等堂食, 亦都有好多人買外賣早餐menu 款式都幾多, 但無墨丸有d suprise... 仲諗住遲d買下早餐main menu 墨墨享受個名改得幾正, 仲有4寶, 個menu show到呢間真係墨丸橫行 哈哈Vi 一路食都不斷聽到四寶墨墨享受,哈哈, 睇黎真係好受歡迎食過番尋味既可以單叫各樣餸菜,有墨汁墨丸, 墨魚卷, 炸魚片, 豬肉丸等等裝潢好新淨, 感覺好清爽, 特別鍾意牆身顏色, 望完個人都醒d 最後簡左生面配墨丸, 魚腐同魚皮餃 仲要飲凍華田,有d貪心呢!生面同湯底無咩特別, 都係同街外食既差唔多不過個墨丸好新鮮!!好彈牙, 完全係一個驚喜, 果然係墨丸專家!食完唔會痴完牙縫, 表面十分滑溜, 爆分呀!!魚腐好特別, 好少無魚既腥味, 個皮亦處理得好好, 有少少脆完再軟既感覺!正!lunch埋單都係45蚊ja, 有質素又抵食, 推介!
有幾個人排隊等堂食, 亦都有好多人買外賣 早餐menu 款式都幾多, 但無墨丸有d suprise... 仲諗住遲d買下早餐 main menu 墨墨享受個名改得幾正, 仲有4寶, 個menu show到呢間真係墨丸橫行 哈哈
Vi 一路食都不斷聽到四寶墨墨享受,哈哈, 睇黎真係好受歡迎 食過番尋味既可以單叫各樣餸菜,有墨汁墨丸, 墨魚卷, 炸魚片, 豬肉丸等等 裝潢好新淨, 感覺好清爽, 特別鍾意牆身顏色, 望完個人都醒d 最後簡左生面配墨丸, 魚腐同魚皮餃 仲要飲凍華田,有d貪心呢!
食完唔會痴完牙縫, 表面十分滑溜, 爆分呀!!