2023-12-08 94 views
朋友試過話正,約左係尖沙咀行街,咁就話不如同我一齊試下,因為都唔錯。入到去就落單,好多選擇,叫左佢既招牌濃厚原隻雞煲花膠湯(半隻)、手切牛嫩肉、牛骨髓、炸響鈴、胡椒豬肚貢丸、鮮嫩荀尖片。花膠雞煲既花膠大大塊,好多骨膠原,好彈牙,俾足料有突,飲完花膠雞湯,侍應就開始幫我地加湯開始打邊爐,手切牛嫩肉真心好有牛肉味,食得出牛脂,中意食牛既應該要叫黎食。胡椒豬肚貢丸好特別,大大粒,彈牙唔會淋zizi,好有胡椒味,好味!牛骨髓、炸響鈴、同鮮嫩荀尖片都係超新鮮,兩個人食唔係好食得哂,最後叫左兩杯特飲,分別係青檸梳打同百香果梳打,哇,未試過係火鍋店飲既特飲咁高質素!餐廳既職員全部都好nice,少有咁令人舒服既體貼!

2023-12-04
  • 濃厚原隻雞煲花膠湯