2022-01-11
推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌕(5🌕滿分)同朋友係附近做完瑜珈,想食得健康啲,第二次到訪PokeToke,依然覺得好好味,好多料同醬會不知不覺下食左好多飯,會再到訪🌟加州風味碗(三文魚,青瓜,蛋絲,三文魚籽,車厘茄,日式胡麻醬,紫菜絲,木魚絲,黑白芝麻)$ 98朋友揀呢款賣相好色彩繽紛,打卡一流📸所有料鋪晒係壽司飯上面,堆得滿滿的一大湯碗🥣要慢慢食左啲餸先勺到下面嘅飯三文魚份量超多,粒粒都好厚切好似一個cube咁,食落幾肥美、有魚油香,配上其他料一齊食,有不同口感最欣賞嘅係有得揀壽司飯+沙律菜,比起全壽司飯相對冇咁飽,朋友仲揀左多醬,零舍好味,秒速食完成碗飯🌟嘻蝦波奇(虎蝦仁,中華沙律,車厘茄,蟹肉,枝豆,柚子沙律醬,紫菜絲,木魚絲,黑白芝麻)$ 98我對上一次黎都係揀左呢款,因為超鍾意食虎蝦,爽口鮮甜,仲有中華沙律都係我至愛,加埋其他配料食落感覺有少少似細個好鍾意食嘅冷麵,揀晒自己鍾意嘅配料,再加勁多醬撈埋一齊食呢個蓋飯有不同顏色蔬菜🥬,感覺好健康有營養,亦都係我會再到訪嘅原因,朋友仲話點解公司附近唔開返間🌟波子汽水 $15啲汽太勁,我一開就彈到成手成枱都係🤣
朋友揀呢款賣相好色彩繽紛,打卡一流📸
🌟波子汽水 $15
啲汽太勁,我一開就彈到成手成枱都係🤣