2024-03-27 45 views
話說夏威夷魚生飯Poke係源自於夏威夷既特色蓋飯🍚配搭自由,顏色colorful,可以飽肚,但亦可當輕食的美食,健身/減肥/素食人士都有好多選擇可以保持健康,又唔使犧牲對食既追求💚❤️ Poke GO概念上有D似我地香港既車仔面,可以自選餸+底,build your own bowl,偏日式。好欣賞可以做到好味結合健康既選擇。餸都係日式魚生,蔬菜之類為主base可以係壽司飯,日式糙米或者沙律菜🍣🥗店內的bar枱前上放置許多復活島石像🗿 樽身嘅調味料, 且是一個開放式廚房。店內還有一部大電視播放流行歌,氣氛輕鬆。Signture Bowl Lunch SET,仲配埋飲品tim~Shoyu Ahi $118材料有吞拿魚、壽司飯、芝麻海帶、和式青蔥、紫洋蔥、鰹魚醬油、芝麻、木魚絲啲食材新鮮得嚟亦好好味,吞拿魚份量多,同時夠哂口感而鰹魚醬油好惹味,唔會覺得令人覺得食得太清🫧OHANA $118有齊三文魚,沙律菜,櫻桃番茄,溫室青瓜,甜粟米,蜜糖芥未醬,芝麻,果仁。三文魚加埋大量蔬菜,口感好有層次,仲有一塊炸左好脆既蓮藕片。成件事好吃得來又低卡,好啱女士。唔好睇佢外賣造型咁cyber 一個透明既波
話說夏威夷魚生飯Poke係源自於夏威夷既特色蓋飯🍚
配搭自由,顏色colorful,
可以飽肚,但亦可當輕食的美食,
健身/減肥/素食人士都有好多選擇
可以保持健康,又唔使犧牲對食既追求💚❤️

base可以係壽司飯,日式糙米或者沙律菜🍣🥗

Shoyu Ahi $118

啲食材新鮮得嚟亦好好味,吞拿魚份量多,同時夠哂口感
而鰹魚醬油好惹味,唔會覺得令人覺得食得太清🫧

OHANA $118
有齊三文魚,沙律菜,櫻桃番茄,溫室青瓜,甜粟米,蜜糖芥未醬,芝麻,果仁。三文魚加埋大量蔬菜,口感好有層次,仲有一塊炸左好脆既蓮藕片。成件事好吃得來又低卡,好啱女士。唔好睇佢外賣造型咁cyber 一個透明既波波看似份量很少,實際上是很多!肯定男人都會夠食!
  • OHANA