2024-06-11
👫🏽~ 𝐵𝑒𝑒𝑟𝑃𝑖𝑔 𝑅𝑒𝑣𝑖𝑒𝑤 ~👫🏽【 夏日清新果茶Chill多果肉 】夏日炎炎最岩就飲番杯又清新又Chill既果茶🍹最近花斑茶舍推出左兩款口味既果茶|完熟蘋果冰茶🍎·清爽青葡萄烏龍🍇|就咁望都覺得好Fresh🌿#BeerPig · #啤酒豬 · #酒肉朋友·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·#🍻🍖 質素:🧋完熟蘋果冰茶|$28兩款果茶都可以揀有糖/無糖,而養生既小編當然係揀無糖啦😌但好神奇地無糖飲落都係甜甜的,底下仲有大量果肉,飲極都仲有!想再有咬口啲就建議大家加寒天😝咬咬下真係好爽架🧋桂花烏龍|$25 |加小芋圓+$6 另一款都係好清新既配搭-桂花烏龍加小芋圓,可以試下微糖😋小芋圓本身帶有少少甜味,同茶底都好夾,比起奶茶底呢個配搭飲完罪惡感會少超多😉·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·🍻 #花斑茶社 🍖📍尖沙咀樂道32-34號地舖🕵🏼♀️Find others in:#beerpig尖沙咀#BeerPig飲品系列·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·#hkFoodie #hkfood #foodblog #相機食先#foodie #foodporn #hkf
#BeerPig · #啤酒豬 · #酒肉朋友
🕵🏼♀️Find others in:
#beerpig尖沙咀
#BeerPig飲品系列
·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·
#foodie #foodporn #hkfoodblogger
#香港美食 #美食 #好吃 #食評 #香港食評
#尖沙咀 #尖沙咀美食 #手搖 #飲品 #健康