2023-08-13
青檸醬油涼麵涼麵爽口彈牙,上面啲雞肉好軟嫩,夾埋個清澈帶點咸咸酸酸既湯底,透心涼之餘仲開埋個胃口!隨麵附上既蛋黃醬,可以自由添加落麵或者雞肉一齊食,都幾夾喎!大學芋芋頭本身都甜,外層加上糖水,甜味多個層次🤩Mega大蔥雞肉燒過既大蔥甜味出咗黎更加好食,雞肉保持到水份,調味適中😋唐揚炸雞伴五色他他醬炸雞外層脆脆地,醬汁幾香,送酒一流👍😋唐揚魷魚圈伴雙色蛋黃醬魷魚無冰鮮味,雙色醬,明太子醬同wasabi醬,一食兩味,抵食😋😋章魚燒 外層焦脆,內層香軟,我覺得同坊間小食店相比,佢個質素可能更好一點😋😋冰番茄red eye睇落好茄紅色,飲落茄味唔會太突出,係任何人都接受到既水平🤩檸檬冰 high ball檸檬好多好重手😂,飲落檸檬味好香,好清爽!夏祭活動日期:8/8/2023-15/9/2023每日15:00後供應,記得要食就快啦! 以上食物都有夏祭推廣優惠,除咗拉麵同飲品,其他食物都係$38!
大學芋
芋頭本身都甜,外層加上糖水,甜味多個層次🤩
Mega大蔥雞肉
燒過既大蔥甜味出咗黎更加好食,雞肉保持到水份,調味適中😋
唐揚炸雞伴五色他他醬
炸雞外層脆脆地,醬汁幾香,送酒一流👍😋
唐揚魷魚圈伴雙色蛋黃醬
章魚燒
冰番茄red eye
睇落好茄紅色,飲落茄味唔會太突出,係任何人都接受到既水平🤩
檸檬冰 high ball
檸檬好多好重手😂,飲落檸檬味好香,好清爽!