2020-08-24
試完yoho 另一間日本野,今次就再試間貴少少依家御膳系列都有六折,但外賣只包湯,無前菜甜品個d官網已經有哂餐牌同價錢,所以都係睇岩就打去落單,係最省時間,都要等十分鐘因為係甘有人排隊買~~兩個人叫左個壽司御膳再加個魚生飯豉油wasabi 同薑都係比齊兩set..雖然甘係省到功夫,一早整定哂。。但同時都好浪費膠。。。因為依d 細細件真係唔會點用得番面豉湯兩碗,一碗就無乜料,另一碗就好多料,都係睇下筆個下你好唔好彩啦雜錦魚生飯~~擺得好靚仔,每件魚生都睇得出好新鮮,每樣都好食隻蝦係最正,彈牙又有鮮味,蝦頭d 膏都好正魚生都係中上水平,甘樣都係一百蚊,真係好過純既一人set,但係魚生飯d 飯係好少,薄薄一層舖滿個底,依層就真係小家左d再試埋特上壽司,其實種類有一半都係重覆,但多左卷物,卷物都係好食~~~海膽就相對遜色左少少,個鮮味唔算特別出我拎完大約七點三到,落單就開始有幾個人排隊所以最好都係打電話落定單啦
依家御膳系列都有六折,但外賣只包湯,無前菜甜品個d
因為係甘有人排隊買~~兩個人叫左個壽司御膳再加個魚生飯
隻蝦係最正,彈牙又有鮮味,蝦頭d 膏都好正
海膽就相對遜色左少少,個鮮味唔算特別出
我拎完大約七點三到,落單就開始有幾個人排隊
所以最好都係打電話落定單啦