2020-08-27 97 views
抗役嘅日子,已經超過一個月啦😅😅日日都喺屋企煮 ,心思思今晚叫外賣😝😝喺市廣場入完貨,見到霸嗎拉麵 🍜好掛住日本拉麵🤩🤩頂住檔先啦 ,外賣仲有85折 或者送炸雞加汽水 !我哋就揀咗85折,屋企食自己有汽水吖嘛!哈哈 😄我就揀咗炙燒豚叉燒味玉拉麵 老公揀咗 雞叉燒拉麵 好有心機 湯同食物分開,返到屋企先擺落去👍👍拉麵就唔會過林啦 ,叉燒厚切,肥瘦適中 😋😋好香口呀 🥰🥰配埋流心蛋就一流啦 🤪🤪最喜歡佢嘅湯底 非常濃郁 份量好夠呀 !做晚餐啱啱好 老公就鍾意食雞叉燒佢話佢嘅湯底特別清甜喎 😏😏而且雞叉燒嫩滑得來一啲都唔肥膩 😛兩款都好正我哋連湯都清曬呀😍😍

我就揀咗炙燒豚叉燒味玉拉麵
老公揀咗 雞叉燒拉麵

2020-08-25
TakeAway
$72 (Dinner)