叫左個牛腩撈粗外賣,張單都係咁寫冇落錯拎到返屋企打開個盒唔見有蠔油,撈左好耐都冇見到 再睇下外賣袋又冇獨立包裝蠔油 就打電話過去問個店員話蠔油會落係個麵到,咁我同店員表示我個麵冇,佢話叫我拎返過去,我一來一回都20分鐘,所以我話有啲遠唔會返去間鋪啦,咁個店員就話咁唔好意思 都冇計,完全沒有提出任何補償方案,咁我再講個撈麵係另外加多$9,店員竟然話嗰$9係因為個麵唔係蠔油,叫我拎自己屋企枝蠔油有加返落去都一樣。我反問佢咁屋企冇蠔油咁點算,店員亦都答咁都冇辦法。你地內部點計錢唔關我事,總之我睇到嘅就係你個餐牌寫撈麵加$9。我想問下撈麵冇比蠔油撈咁係咪應該叫鹼水麵,仲係唔係撈麵。就好似你去打邊爐加錢叫沙嗲湯底冇落沙嗲,店員答你啲錢係加落個湯底啲餸到一樣,冇落沙嗲冇乜大問題你自備沙嗲醬落落去一樣呢間樂園一開張個陣,覺得性價比高幾好食,呢排本身已經覺得質素差咗,再發生呢件事,唔會再幫襯,勸大家嗌外賣都都要小心啲check 清楚(係要開蓋check)
叫左個牛腩撈粗外賣,張單都係咁寫冇落錯

TakeAway