又係星期二openrice外賣信用卡80蚊減20蚊優惠系列。因為太肚餓。相都無影就啪晒個飯。之前有食過堂食龍蝦湯拉麵。湯頭十分濃郁。感覺足料。今次見依間餐廳出咗外賣系列。當然一試啦。怕拉麵外賣難食。所以叫咗個芝士龍蝦湯海鮮泡飯。加個芝士蛋糕。飯同湯分開pack。餸分面有素鮑魚。無味蝦仁。無味帶子仔。蟹柳。螺肉?。都算多餸。加咗啲龍蝦湯。所有餸都即刻好味咗芝士唔多。唔係啖啖都有芝士味。飯份量一般。唔想lunch食得咁dry泡飯一流。仲另外加錢叫咗個cheese cake。拎到返公司食完飯食都仲凍。未溶。芝士味非常濃。不錯。
2020-08-18
TakeAway
$60 (Lunch)
Dining Offer
Credit Card Offers