2024-01-20 236 views
平時係九龍灣番工,有時都會同同事叫依間炸雞外賣店番公司食,同事食過都讚不絕口。依間炸雞店主要做外賣、入面得4個位,唔算好大。韓式炸雞套餐 - 半半炸雞 $118 依個套餐可以揀2款唔同既口味,共有12件雞腿肉,我地揀左蜂蜜焦糖同蔥蒜醬油味,蜂蜜焦糖係推介味道之一,味道香甜帶有焦糖味,雖然每件炸雞都淋上醬汁,但仍能保持外皮香脆,再加上雞髀肉,肉質更嫩更多汁!蔥蒜醬油味道咸咸地帶有微微蒜香味,幾惹味!跟餐仲有一份薯條同飲品,好豐富!韓式炒粉絲 $47粉絲份量都幾多,以依個價錢黎講,性價比幾高!粉絲比較粗,口感煙韌,吸收晒啲汁。配料有魚糕、冬菇、甘筍、椰菜、洋蔥、雞蛋絲,好豐富!魚糕串 $24一份有兩串,韓式魚糕比較煙韌,如果有個湯配埋會更好,無咁乾。
依間炸雞店主要做外賣、入面得4個位,唔算好大。

韓式炸雞套餐 - 半半炸雞 $118

韓式炒粉絲 $47