2020-12-02 14 views
旺角一向多樓上cafe,今次我就試左登打士廣場間Cafe Fabulous!就算外賣拎到返屋企都好好食我叫咗佢哋嘅二人套餐,有一個小食、兩個主菜同兩杯嘢飲!款式非常多選擇,而價錢都只係$25x,相當抵食👏🏻🔅蜜糖芥末雞翼單單係小食都已經有16款選擇,我就揀咗蜜糖芥末雞翼。雞翼一共有5隻,包滿蜜糖芥末汁,非常入味,雞翼咬落嫩滑🔅黑椒脆香雞扒意粉雞扒好大塊,意粉份量亦都好多!對我黎講黑椒好多辣左d,但就好岩我媽媽口味🔅日式咖喱吉列魚柳飯好多塊吉列魚柳,外脆內軟,小朋友好鐘意食。甜咖喱好好送飯,薯仔索曬咖喱汁勁好食🔅凍草莓綠茶&凍芒果綠茶兩杯都大大杯,好好飲!如果有得加錢要椰果就仲好啦!佢面頭會貼張貼紙以防會倒寫同埋寫明係咩野飲,好細心拎外賣果陣見到舖頭環境好靚,真係好想疫情快快完,約班fd上去食飯聚聚丫

🔅蜜糖芥末雞翼

🔅黑椒脆香雞扒意粉