2025-01-31
鍾意飲咖啡嘅你對cupping room 應該唔陌生喺中環嘅黃金地段開咗新分店啦又多咗一個落腳點一系列令人垂涎嘅美食選擇!我之前淨係食佢哋嘅麵包同埋咖啡今次3個女仔一個墟梗係食多啲嘢啦北歐式三文治可以任選兩個口味,我哋揀咗香煎帶子配牛油果同無花果榛果吐司配里考塔芝士及楓糖!吐司選用了香甜嘅無花果和香脆榛果,讓每一口都充滿層次感,鮮嫩香煎帶子與綿密嘅牛油果完美結合,輕輕撒上海鹽和檸檬汁,蟹子鋪面,帶來清新口感,好味好味煙肉粒卡邦尼義大利麵意大利麵嘅每一根都吸附著濃郁嘅奶油醬,配上脆口嘅煙肉粒,絕對係義大利麵愛好者嘅最愛!All day breakfast好夠分量嘅 all day breakfast,真係3個人都食唔曬法式西多熱香餅香蕉配榛子醬甜品將酥脆嘅法式西多熱香餅與香甜的香蕉完美結合,淋上濃郁的榛子醬,忍不住一口接一口,甜蜜無比!都話甜品有第2個胃,呢個我哋就真係清曬
喺中環嘅黃金地段開咗新分店啦
又多咗一個落腳點
一系列令人垂涎嘅美食選擇!
我之前淨係食佢哋嘅麵包同埋咖啡
今次3個女仔一個墟梗係食多啲嘢啦