2022-03-31
//< 江戶前 >呢間店係荃灣大河道,小編有時都會經過,成日都覺得究竟有冇人幫襯㗎呢🙈有一日小編終於鼓起勇氣去試,發覺平日lunch time都好多人😂😂————————————- 壽司定食 $71 -小編發現呢一度午市套餐嘅選擇都唔少,呢一個壽司定食就包括左三文魚、希靈魚、腐皮、油甘魚、鯛魚、飛魚子、甜蛋同北寄貝壽司🍣 呢個價錢仲包埋烏冬都算抵~ 壽司質素就還好~ 唔會腥但係又未算肥美!————————————- 極上刺身拼盤 $168 -呢個刺身拼盤係散叫嘅!包括吞拿魚、油甘魚、三文魚,赤蝦,帶子,北寄貝,八爪魚🐙各2件~ 呢度嘅刺身解凍得唔錯,刺身質素都okay!赤蝦同帶子都好鮮甜厚肉~————————————- 凍檸茶 -喺日本餐廳可以飲到凍檸茶,仲要午市套餐包埋就已經好開心😂當然質素就一定不及茶餐廳啦!————————————總括而言,我覺得午市套餐價錢都幾抵,而且多款,難怪平日都有唔少人幫襯~ ————————————評分:6.8/10地址:荃灣大河道19號一樓營業時間:11:30-23:00 #江戶前 #荃灣日本菜 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣餐
< 江戶前 >
- 壽司定食 $71 -
- 極上刺身拼盤 $168 -
- 凍檸茶 -
評分:6.8/10
地址:荃灣大河道19號一樓
營業時間:11:30-23:00
#江戶前 #荃灣日本菜 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣餐廳 #日本菜#香港美食 #美食博客 #香港美食地圖 #香港美食推介 #hkfoody #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodblog #hkfoodgram #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfood #🐷🐤日本菜 #🐷🐤荃灣