2019-10-18 67 views
屋企附近有呢間炸雞,開淨喺KFC隔離,咁我平時都有食開KFC,間唔中都會留意吓呢一間叫炸雞店,不過平時都係貪快就係會食返KFC。咁今次我就比較夜少少先去呢個商場度食飯,咁就得返呢間炸雞店仲開緊,咁我就試試佢啦。咁我就用$60買咗一個餐啦,咁有一個飯,同埋一個炸雞拼盤,仲包一杯汽水。咁講返個食物質素方面,個飯其實真係冇乜特別,食落同KFC嗰啲差唔多。但個炸雞就真係好過KFC嗰啲好多,因為佢啲炸雞食落就好多汁,感覺上比起KFC嗰啲新鮮好多,不過當然就冇KFC咁大件夾抵食。雖然個價錢就冇快餐店咁平,但質素相其實都對得住個價錢,如果大家食都冇乜好食嘅話其實都應該過嚟試一試,支持下啲小店。