5 day(s) ago
今日放工同朋友仔來🚇灣仔搵嘢食,見到呢間泰國菜館有幾多優惠👏,所以就入咗去。佢平日只要身份證有🎉 2、3、8、9呢四個數字其中一個或以上就有優惠🎁:中1個字9折,2個字85折,3個字8折,4個字75折。下午3點後,💰消費滿$300,+$1就有泰式青木瓜沙律;消費滿$400 +$1就有手打炸蝦餅;消費滿$500 +$1就有泰式燒豬頸肉。而且消費滿😎$400仲可以係胡忠大廈或者合和中心免費泊車🚗3小時添!芒果🥭熱情果沙冰嘅味道香甜可口,充滿🇹🇭泰式風情;椰子沙冰🥥椰香味濃郁,口感滑溜,🤤非常解渴。泰式燒豬頸肉🐷外脆內嫩,配上特製泰式醬汁💧,味道豐富,令人回味😋。泰式燒牛肉🔥火喉啱啱好,肉質鮮嫩多汁👍,搭配泰式香料,味道一流😍。椰汁雞湯🥣入口濃郁香滑,🥥椰香同雞肉嘅鮮味🐓結合得好好,入面仲有幾多料,味道酸甜微辣🌶️好開胃。泰式船湯麵🍜我哋揀咗牛肉,酸香味濃🤤,麵質Q彈,十分唔錯👏。呢度嘅🥭芒果糯米飯係用紫糯米,🍚口感柔軟香甜,配上椰漿🥥同埋芒果,真係甜到入心🥰。