2019-08-31 1024 views
慶生當然要個無敵大海景襯托下,前二日book枱仲有海景位,〰️book枱需要speak English😉仲預早order埋玫瑰花蛋糕🌹🌹👅七點入座超安靜🤫安排左角邊一張枱,被海景包圍着的😆但似乎距離高樓大廈太遠,冇燈顯到好黑🙁🙁😄店員送上餐前小食和麵包🥯四人份量很足夠呢麵包也很鬆軟👍🏻👍🏻👍🏻👅蟹肉三重奏,五種材料切合而成〰️食材新鮮😍蟹肉鮮甜可口,簡單的美味🤤香烤原條深海鱸魚🐟,出名肉質超級幼嬾既鱸魚,油脂豐厚,肉嫩得近乎入口即溶,烤過亦已好香,唔洗加豉油同🍋⋯⋯呢個海陸烤肉拼盤好抵食🔥$688,美國頂級牛排👅澳洲石龍蝦👅👅係龍蝦中質素最高既品種!肉質較實,食落有非常緊實有嚼勁👍🏻😍牛排不相伯仲,多汁肉嫩,因為有朋友唔食生野,落單都是全熟的,但食落頭半係肉質半紅,入口有熱度,後半就好熟,唔知係咩店員咁細心特登既呢!海鮮意大利麵😆大量青口,味道普通可以不試最後呢個玫瑰花雪糕係成個都食得架😝😝店員辣手催花將花瓣搓碎係雪糕同碟上〰️我地都睇到唔眨眼😂〰️👅雖然食物選擇係比較少,個日都冇供應到Risotto,但店員每上完一個菜就會講: 下一個準備上........ 😃又會主動幫我地影相,環境安靜所以

😄店員送上餐前小食和麵包🥯四人份量很足夠呢
麵包也很鬆軟👍🏻👍🏻👍🏻

海鮮意大利麵😆大量青口,味道普通可以不試

〰️👅雖然食物選擇係比較少,個日都冇供應到Risotto,但店員每上完一個菜就會講: 下一個準備上........ 😃又會主動幫我地影相,環境安靜所以好岩女仔們慢慢傾,埋單4個人,$1600-1700左右👌🔈🔈以家OpenRice仲有訂座7折優惠喔‼️