2024-05-03
好多時唔知食乜嘢最好就係食車仔麵,因為夠多餸選擇🤪入到去梗有啱心水, 見佢呢間懷舊港式風格啱feel就入去試下目測餐牌超過40款餸😂即刻好滿意,最驚喜嘅除咗有正常嘅港式車仔麵配不同湯底之外,仲要有重慶酸辣粉,辣嘅選擇都有🤩辣到由bb辣至宇宙辣都有叫咗兩個四餸麵加兩個飲品🍜正宗重慶酸辣粉 (一餸一麵$34另加送每款$8)配榨菜芫茜花生 bb辣 四餸~豬大腸,魷魚,鹵水蛋,木耳絲 配薯粉湯底酸酸辣辣好醒胃,豬腸爽口夠入味夠乾淨,鹵水蛋勁入味外皮煙煙靭靭,爽口彈牙魷魚配酸辣薯粉滑嘟嘟又有口感,索埋啲辣汁好嘢味, 如果唔係喉嚨痛😝我一定食中辣🍜港式車仔麵(一餸一麵$29另加送每款$8)湯底配腩汁bb辣四餸~豬紅,牛筋,蘿蔔,蠔油冬菇 配米線湯底濃而不鹹,蘿蔔夠入味冇渣,豬紅新鮮口感爽口,冬菇夠滑夠入味,牛筋夠曬淋配埋腩汁湯底十分之正勁補骨膠原,最鍾意多蔥花,米線夠滑口兩杯熱檸茶跟餐$7茶底夠濃有三片檸檬
叫咗兩個四餸麵加兩個飲品
🍜正宗重慶酸辣粉
(一餸一麵$34另加送每款$8)
配榨菜芫茜花生 bb辣
四餸~豬大腸,魷魚,鹵水蛋,木耳絲 配薯粉
🍜港式車仔麵
(一餸一麵$29另加送每款$8)
湯底配腩汁bb辣
四餸~豬紅,牛筋,蘿蔔,蠔油冬菇 配米線
兩杯熱檸茶跟餐$7
茶底夠濃有三片檸檬