2022-10-17
🐾鮮芋仙# A day without laughter is a day wasted.- Charlie Chaplin🐈最近工作倍感壓力,就算收工都依然係會諗住工作嘅嘢,痛苦是也~有見及此,今次就同友人C去食下甜品❣️🐾招牌豆腐豆花 $48配料有芋圓,芋頭,珍珠,豆花✨我鍾意佢夠濃豆味,而且充滿豆味個味道好香🤤配料都幾足料,幾乎係每一啖都會咬到滿滿嘅煙韌,以$48來講係幾抵食👍🏻不過舖頭有少少窄,而且因為喺旺角所以人流好旺,如果係同朋友傾偈就未必啱啦😉Overall體驗: 學卓別林咁講,人生最浪費嘅日子就係我哋沒有笑的時候~~~所以收工就收工唔好諗工作啦,係諗都等返工有人工嗰陣時先諗啦😝真係好唔開心嘅,就去鮮芋仙enjoy下先,佢咁多分店總有一間係附近✨
- Charlie Chaplin
🐾招牌豆腐豆花 $48