2023-07-26 103 views
細細個覺得大排檔炒餸好好味,長大覺得都好夠鑊氣,炒餸夠鑊氣真係好重要,佐敦官涌市政大厦呢間新肥泉海鮮大排檔真係做到,啲餸好好味呀,味道又岩食,連接西九龍高鐵站腳程近,距離地鐵站都好近,位置一流!蒜蓉炒西蘭花上碟蒜蓉超香,食落更香口,西蘭花仲好鮮嫩,口感亦好好豉汁蒸白鱔$148大排檔必點,味道恰到好處,鱔口感滑,不生不老菠蘿拔絲咕嚕肉 $86賣相口感一樣出色,醬汁香濃,推薦菜式之一,瞬間清碟,配菜都一樣出色入味加埋白飯兩碗,飲啤酒汽水又得,咁就夠哂大排檔風味,大排檔侍應做事同上菜都好快手又有禮貌,落單掃個QR Code,吾洗5分鐘上到菜,好先進又有條理既大排檔,見到廚師好落力炒餸,食野期間仲不斷聞到廚師炒緊好香好香既餸菜,真係食緊都仲想加餸,不過每一個餸既份量都吾少,我地都好飽足

蒜蓉炒西蘭花
上碟蒜蓉超香,食落更香口,西蘭花仲好鮮嫩,口感亦好好

豉汁蒸白鱔$148
大排檔必點,味道恰到好處,鱔口感滑,不生不老

菠蘿拔絲咕嚕肉 $86

菠蘿拔絲咕嚕肉

豉汁蒸白鱔
2023-07-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
菠蘿拔絲咕嚕肉
豉汁蒸白鱔