2024-04-19 39 views
Overall - 9/10首先要講呢間好多好多選擇,Bagel餡選項又多,Bagel包都多,就連麻糬都有得揀,選擇困難症人士表示哭笑不得😂 唯一要講嘅就係間舖嘅location有少少唔方便,個人覺得個位有D尷尬Bagel overall好足料,完全冇偷工減料,個包完完全全係外脆內軟,入面煙煙韌韌,係我好鍾意嘅Bagel質地麻糬芋泥Bagel(培茶包) - 10/10芋泥餡又濃又滑,最滿足嘅係一層厚厚嘅麻糬🥹厚得黎又唔淋又唔硬,啱啱好達到煙韌又拉到絲嘅感覺。雖然芋泥嘅味已經蓋住左Bagel包培茶嘅味道,不過我唔介意。 下次一定要試埋抹茶味麻糬,或者加肉鬆嗰隻😝餐蛋牛油果Bagel (芝士包) - 8/10都係好厚好足料,牛油果好似唔洗錢咁擺勁多😜餐蛋就普通餐蛋麵入面嗰陣味,幾好食。芝士Bagel包上面有烘過,所以D芝士有少少脆脆地幾特別,不過不失嘅一款Bagel👍🏻
Overall - 9/10

麻糬芋泥Bagel(培茶包) - 10/10