2022-10-13
好久沒有和大家分享食物,這陣子太忙了!這三年,每天都是上班下班,冇得放長假去旅行😩😩!真係好期待可以放長假呀~~~今次一行4人試土耳其菜式,又當自己去旅行了。我們坐在特色的位置,就是坐在軟墊上,風味十足!只是坐得耐,真係要伸下隻腳,免得腳痺hahaha我地叫了三重芝士餡餅、香辣青醬虎蝦海鮮偏意粉、薯條配黑蒜醬、香草燉羊、蒜香牛油雞扒和土耳其開心果千層酥。三重芝士餡餅好好味,個餡餅甜甜地好好食,個皮算薄!最喜歡係薯條個黑蒜醬,其實我食不出黑蒜味道,但個醬真係好特別好香,反而很有特色!蒜香牛油雞扒好味,雞扒肉嫩,個汁都好味!香辣青醬虎蝦海鮮偏意粉真係好辣,辣到會噴火。我點了一杯Remeber Me, Remeber Me個杯邊有海鹽,配埋個香辣海鮮真係好辣,都唔知點解海鹽會吊起個辣度!開心果千層酥係冷凍的,偏甜。至於羊肉,因為我唔食羊,就唔知咩味hahaha總括來說,我會推介三重芝士餡餅、蒜香牛油雞扒和黑蒜薯條!這裡裝修很好,環境舒服,店員服務也很好!
今次一行4人試土耳其菜式,又當自己去旅行了。
蒜香牛油雞扒好味,雞扒肉嫩,個汁都好味!
總括來說,我會推介三重芝士餡餅、蒜香牛油雞扒和黑蒜薯條!
這裡裝修很好,環境舒服,店員服務也很好!