2019-03-12
☕️ Afternoon tea set ($398 for 2)我諗我生命中真係唔可以缺少afternoon tea ☕️☺️ 今次嚟到尖沙咀呢間樓上Cafe度食Tea😚 一入到黎就好似進入左一個粉紅世界超級夢幻!呢度嘅空間感十足,仲有好多打卡位,絕對啱晒同閨蜜過黎食野❤️今次呢個Tea Set 係White Button同Carrie Carries既合作,成個Tea Set 用上粉紅嘅復古電視機黎裝住鹹點同甜點,好得意!食物方面味道都唔錯,最鍾意嘅鹹點係黑松露香煎加拿大帶子,煎得啱啱好肉質嫩滑;而甜品就鍾意玫瑰千層餅同草莓馬卡龍,甜而不膩💕另外我哋叫咗一款主食,係墨汁海鮮芝士燉飯,味道都唔錯;飲品方面,我就最鍾意花茶,解甜解離嘅最佳之選,當然嚟到都可以試吓佢哋招牌嘅奶蓋系列☺️ 如果作為一間樓上Cafe,整體食物質素同環境都係中上,絕對推薦!
另外我哋叫咗一款主食,係墨汁海鮮芝士燉飯,味道都唔錯; 飲品方面,我就最鍾意花茶,解甜解離嘅最佳之選,當然嚟到都可以試吓佢哋招牌嘅奶蓋系列☺️ 如果作為一間樓上Cafe,整體食物質素同環境都係中上,絕對推薦!