2021-04-29 100 views
喺杏花新城outlet Happy Shopping完, 當然要醫醫肚啦~ 經過門口被夢幻旋轉木馬深深吸引住, 令我駐足睇下餐牌, 食物選擇頗多, 普通set dinner、pizza、鐵板或者石燒扒都有,而且價錢ok, 感覺不錯。我揀左石燒,可以自己控制生熟程度,不怕太生或太熟。加$30 仲可以升級為套餐, 有齊餐湯、沙律、甜品及飲品。我order 左石燒紐西蘭牛柳 $120/200g, 首先上餐湯及沙律, 代你食完先慢慢上石燒牛柳, 保証你唔會食得太急, 成枱食物。高溫石板可保持住食物既温度, 牛柳份量足, 肉質軟腍嫩滑,食完牛柳我還把薯角放上去,熱辣辣好好味。最尾... 甜品胃發作, 加左$25把原本甜品升級為雪糕心太軟,熱騰騰既口感再配冰凍雪糕, 今餐實在好滿足。

我揀左石燒,可以自己控制生熟程度,不怕太生或太熟。
加$30 仲可以升級為套餐, 有齊餐湯、沙律、甜品及飲品。

高溫石板可保持住食物既温度, 牛柳份量足, 肉質軟腍嫩滑,
食完牛柳我還把薯角放上去,熱辣辣好好味。