作爲🐮大人嘅fans,每隔一排就好想去打下邊爐🤩每次去都好多人,所以一定要book位!呢到可以話係我最like嘅任食火鍋,因為佢地上食物好快,而且點了的都必到!(當日有個小插曲,我初初沒為意自己旁邊有個抬仔放食物,點了後發現d食物未到,就再點,點知原來全部棟了在我隔離🤣,全部真係黎足+快)🌟先說最推介的:🐷北海道十勝豚係最近才新推出的,的確係幾有水準嘅豬肉片,厚度適中,好豬肉味鮮甜味之餘有嚼勁。😋🐷豬雪花肉片同樣係必點之選,雪花豬肉比較厚身,肥瘦適中,食落去肉質軟香juicy😋😋🌟美人花膠應該是最近新推出的,唔需要淥好耐就ok,texture軟綿香滑,忍唔住encore😆🐟台灣鱸魚片幾厚肉,而且肉質軟嫩鮮甜,幾有水準鍾意食海鮮嘅仲可以點🦐鮮甜海蝦同新鮮沙白,蝦肉彈口鮮甜,沙白肉飽滿鮮甜另外西班牙豬梅肉片、豬五花片都係唔錯嘅肉類選擇。外面就好多菜款,全部都用盒封好,乾淨衛生。當日like + follow牛大人仲送冰荷青桔梳打~refreshing得來又解渴。另外仲可以出去出面任攞冷泡茶!🤩最後仲有大大碗仙草芋圓食,口感幾煙豎,綠茶味特別香。真係次次去都大滿足嘅任食邊爐!😋😋

🌟先說最推介的:

豬雪花肉片

台灣鱸魚片

🐟台灣鱸魚片幾厚肉,而且肉質軟嫩鮮甜,幾有水準
新鮮沙白
鮮甜海蝦

最後仲有大大碗仙草芋圓食,口感幾煙豎,綠茶味特別香。

真係次次去都大滿足嘅任食邊爐!😋😋
豬雪花肉片