2023-04-26
今日老公難得放假,帶咗小朋友去返學之後兩公婆去撐枱腳💕好耐冇食過itamomo,見到佢新裝修咗,就揀呢間😊· 經典原味紅豆冰冰跟餐加$6就可以加配特飲啦,又幾抵玩👍我哋一人叫咗一杯,唔洗爭😂紅豆冰既奶好濃奶味,比起普通紅豆冰既奶,呢個算係特濃,同紅豆撈勻飲好正,份量都幾大杯,紅豆粒粒飽滿,紅豆同奶比例幾好,好飽肚👍👍· 餐湯 - 粟米忌廉湯份量都幾多,幾大碗,好足料,入面有唔同嘅蔬菜粒,飲完碗湯完都飽左4成😆· 黑椒鴛鴦扒配珍珠飯豬扒好入味,唔韌,雞扒都幾厚肉,黑椒汁幾濃,有少少辣,都幾開胃,珍珠飯比普通米飯煙靭少少,整體唔錯👍· 松露野菌汁雞扒焗珍珠飯炒飯底夠乾身,松露雜菌汁雜菌味好濃郁,松露味就較為輕,雞扒切好左一件件上,食落方便,lunch嚟講份量啱啱好👍餐牌款式都幾多,大件又抵食,食完飽飽好滿足😊餐廳新淨坐得好舒服,卡位位置闊落
· 經典原味紅豆冰冰
· 餐湯 - 粟米忌廉湯