2006-05-07
以前o向聯和墟讀書o個陣已經成日去幫襯嫁la,因為個老闆娘同d waiter都好好人,再加上一個lunch 20幾蚊飽到嘔咁滯真係抵到爛!!!到依家畢左業仲多左過去食晚餐\,晚餐\除左好似lunch咁,有咁多野食之外,仲有埋糖水~而且o向呢度仲可以平有平食,貴有貴食,幾十蚊至百幾蚊不等,照顧到有唔同須要o既人,真係搞到我要黎呢度推薦下比人~無限前菜無限飲品大大碗飯實在係大件夾抵食,味道服務抵食乾淨我都比滿分,唯一美中不足o既就係地方略嫌太細,有時成班fd十幾二十個去到玩有有點兒不夠盡興lo~如果佢\搬去大間d o既鋪,我一定更多去幫襯^.^據聞佢\5月仲有幾個discount係同生日,母親節有關嫁,不過詳情就唔太清楚la,如果邊位知道麻煩講一講比我聽la thx曬!!!!!