2022-02-27 562 views
敢喺疫情下開餐廳,冇返咁上下實力同膽色,都應該唔會咁做,所以見佢新開張,就一於試下。雖然依間餐廳主攻外賣,但鋪頭內都有張bar枱,有少量位可以堂食。我兩點幾去到,外賣單就多,堂食就冇人,隨便坐都得。叫左份招牌厚切吉列豬扒煎蛋飯+凍OT少甜, 雖然眼見多單,但等左10分鐘唔洗就有得食。去拎飯ge時候,眼見淨係得盒飯,仲奇怪緊塊豬扒喺邊,點知原來塊扒大到要分開左裝。一打開個袋,塊吉豬大過塊面,同豪大大雞排有得fight,加上即炸,而且真係厚切,食落啖啖肉好邪惡。味道方面仲好好味,有得自己加調味粉,有海苔、辣椒等等,食落真係好似台式鹽酥雞,好味。最後杯凍OT都好飲,有茶香同飲到茶澀味。咁樣都只係賣$46, 希望佢哋真係做得住la.

咁樣都只係賣$46, 希望佢哋真係做得住la.
招牌厚切吉列豬扒煎蛋飯
招牌厚切吉列豬扒煎蛋飯