2023-11-07 243 views
尖沙咀太多美食😌 但要計性價比高嘅話,我相信呢個會係其中之一😎 因為呢間嘢除咗有港式野食之外,仲有多款嘅多國菜野食,總有一款啱晒你💓夜晚勁多客人超旺場😍1️⃣ 全日早餐 🥓成個餐都好豐富,包括有吉列魚柳、香草腸、炒蛋、牛角酥…香草腸超級大條😏吉列魚柳極香脆🤤呢到嘅牛角酥仲超級鬆脆,又有芝士火腿做夾心,好特別而且一啲都唔hea😚2️⃣ 皇牌鐵板餐-黑椒牛柳🐂激厚嘅牛柳😌一個餐有兩件,我一個人食一件已經好飽了🥺跟餐有羅宋湯🍅 好多料🤫配菜方面無規限,可以揀飯或意粉或薯菜,意粉煮到好彈牙,配埋番茄醬好好食😋3️⃣ 韓式泡菜牛肉炒飯 🍚Menu有個辣椒嘅公仔🌶 不過就唔太辣,入面有好少見嘅欖菜、好入味嘅泡菜……而牛肉都算大塊~ 唔會話攝牙咁睇都睇唔到🙌🏻 炒出嚟嘅飯亦粒粒分明,撈埋燶邊太陽蛋超有特色😆4️⃣ 紅豆冰 🫘細細個已經好意飲紅豆冰,呢到嘅紅豆煲到半爛最好食💓 加埋椰奶,成杯冰凍嘅紅豆冰唔會太甜太膩,飲完好滿足😋5️⃣ 蜂皇柑桔蜜🐝微熱嘅飲品飲落好舒服,加入蜂蜜好滋潤,又可以止咳化痰😚 最重要係有得揀要濃啲定淡啲😎

夜晚勁多客人超旺場😍

1️⃣ 全日早餐 🥓
全日早餐

成個餐都好豐富,包括有吉列魚柳、香草腸、炒蛋、牛角酥…

香草腸超級大條😏

吉列魚柳極香脆🤤

2️⃣ 皇牌鐵板餐-黑椒牛柳🐂

激厚嘅牛柳😌
鐵板牛柳

一個餐有兩件,我一個人食一件已經好飽了🥺
羅宋湯
跟餐有羅宋湯🍅 好多料🤫