2020-11-25
🍴粒粒芝士白汁焗海鮮飯HKD66一個焗飯有帶子粒 魷魚 仲有魚柳等等先呢個價錢真係好抵🤪芝士白汁鋪到成個面都係 務求食每啖都有汁 而且仲有少少拉絲嘅感覺 但又無想像中好膩😋屋企人食完都話下次都要叫呢個🙈.-🍴虎蝦海鮮 (Dinner Set) HKD108除左虎蝦 仲有青口 帆立貝 同兩大舊魚柳😍 樣樣野都幾大粒下嫁 就咁睇個碟都好似塞滿左咁 絕對無馬虎🙆🏻♀️啲海鮮雖然唔係話好優質好新鮮 但呢個價錢🧜🏻♀️覺得相當唔錯😚.-🍴美國豬鞍斧頭扒 (Dinner Set) HKD128個斧頭扒又厚又大份 唔大食嘅真係share食都得😹豬鞍一切就知道真係煎得岩岩好 入口夠曬淋 最欣賞嘅係仲有啲肉汁 一啲都唔乾🥳 又係可以Encore嘅野🤪.-🌼值得一讚嘅係服務態度真係唔錯 果日🧜🏻♀️係同屋企人食 老人家比較多問題問但佢地一啲都無唔耐煩仲同佢傾計🥰而之後一直嘅服務每個侍應都好有禮貌👍🏻.
🍴虎蝦海鮮 (Dinner Set) HKD108
🍴美國豬鞍斧頭扒 (Dinner Set) HKD128