2017-09-02 1133 views
8月31日(四)喺我生日,細妹請我食晚餐,我建議去food court, 貪佢選擇多又夠平,啱哂我呢個慳家肥大嬸!同細妹行咗兩個圈,睇到眼都花,心大心細,見到呢間舖大排長龍,原來賣三餸飯,細妹唔要飯,齋要餸,$36大大碟,平均$12一款餸,我同佢都覺得好抵食!腸仔炒蛋味道可以,但我覺得啲蛋唔好炒咁老會更好!腐乳蕹菜炒得好,爽脆亦冇渣!剩返嗰個菜我冇試到,但細妹最後清哂,證明唔會差!(口水雞喺另一間舖買!)細妹加$4換咗罐Zero,成份餐$40,食飽飽!我嗰碗米線都好正(另見食評)!唯獨環境座位最差,地方擠逼櫈又斜,我著西褲屁股成日跣落嚟,坐得好辛苦!

2017-08-31
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Dinner)
Celebration
Birthday