2021-06-19 85 views
之前去過另一間分店,一直都對佢嘅牛扒念念不忘,今次黎大埔終於又見到啦,二話不說即刻入去食番餐~~~ 一樣都係先排隊揀要咩部位同幾重,會即時磅俾你睇,再計番個價錢,然後等煮熟就拎得。今次試下牛柳,因為唔想咁肥,大約260克,升級套餐加配溫泉蛋、白飯同可樂。一拎到牛柳就聞到陣陣牛香味,切開仲見到血色,好吸引,可以按自己中意嘅熟度放上石板再燒一燒!牛柳肉質軟腍,我中意肉味唔會太濃,旁邊仲有柚子汁去油膩,仲有胡椒粉同玫瑰鹽調味。溫泉蛋好Q彈,食落口非常香滑,配上白飯一流!想食啲高質少少又唔貴嘅牛扒,依間係唔錯嘅選擇,佢仲有肉眼、西冷、牛板腱、後腰三角肉等等,而且係照重量黎計價錢,唔驚俾人搵笨~食完記得要自己將托盤放係回收站。

溫泉蛋好Q彈,食落口非常香滑,配上白飯一流!

食完記得要自己將托盤放係回收站。
2021-06-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)