轉咗嚟港島返工,自然都喺呢度搵飯食,呢間早安越南裝修簡約,價錢都唔算好貴,一於同朋友簡簡單單食碗越南粉先! .#扎肉手撕雞酸菜凍檬 $61天氣開始熱,硬係食返個凍檬先!六十幾蚊,主打嘅扎肉同手撕雞都好多,仲有青瓜絲、甘筍絲,口感豐富,再加埋啲蒜片,真係好抵食。檬粉汁一早放咗係枱面,豬太郎落嘅份量會多啲,鍾意食到尾都仲係有汁拌住嚟食。.#炸蝦餅 $67一人一碗粉另外仲嗌多咗個炸蝦餅,同價錢成正比都幾大塊,即叫即炸,好香脆,btw一樣有大量蒜片,勁重味!正呀!.#香茅牛肉凍檬 $61朋友另外就揀咗香茅牛肉凍檬,一樣份量好大,牛肉唔乾身,香茅味都好足~朋友都話味道唔錯!當然喇~豬太郎都係覺得扎肉手撕雞吸引啲

#扎肉手撕雞酸菜凍檬 $61

#炸蝦餅 $67
炸蝦餅

#香茅牛肉凍檬 $61
香茅牛肉凍檬

2019-04-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner