2014-05-20 9311 views
一行12人連BB, 想搵個舒服d既地方坐低聚下所以揀左呢度叫送, 跟餐牌睇, 知佢D例既份量唔可能夠一位人食, 好多都加大,有D驚唔係個個鍾意食所以無加大到落單個個係咁sell條斑, $980唔係問題, 問題係大家都唔like食呢d魚, 有長輩係度就會叫既,但係阿姐你唔駛西面嘛, 你廚房割得多得濟賣唔駛唔係我既問題law唔該我地張單叫左10幾樣野都係我地想食既, 你sell都sell d 同我地落左單既野口味岩d既野丫我地黎食野唔係食你廚房賣唔晒個d野架海折頭, 爽口入味, 唔錯片皮鴨, 唔記得pre order, 好在我地係頭輪, 都叫到皮薄香口唔過肥, 係呢度應有既水準宮廷骨香濃味美, 唔鍾意肥既朋友唔緊要, 可以直接夾肥肉以外既瘦肉金沙蝦唔夠獲氣, 蝦唔夠大隻同新鮮, 有d失望, 出面無咁大名氣既食府做得更好獲仔牛柳夠獲氣, 牛柳鮮嫩, 薄砂煎得好香口, 不俗蛋白蟹肉伴鮮蝦幾粒唔夠鮮味既蝦粒加近乎搵唔到既蟹肉可以當係一個咸既蛋白甜品d送唔係一次過叫, 因為d送來得太快, 張台都擺唔晒, 食完一輪諗緊再叫咩食又係個阿姐走埋黎話出面有人等台, 可以埋單未, 我地坐低2個鐘都未夠我地話
一行12人連BB, 想搵個舒服d既地方坐低聚下
所以揀左呢度

有D驚唔係個個鍾意食所以無加大到
我地黎食野唔係食你廚房賣唔晒個d野架

海折頭, 爽口入味, 唔錯
皮薄香口唔過肥, 係呢度應有既水準
宮廷骨
金沙蝦
獲仔牛柳
夠獲氣, 牛柳鮮嫩, 薄砂煎得好香口, 不俗
蛋白蟹肉伴鮮蝦
幾粒唔夠鮮味既蝦粒加近乎搵唔到既蟹肉
可以當係一個咸既蛋白甜品
我地話我地仲要叫野食, 佢西面行開
到我地order完, 10mins 來晒我地加既野
食左2/3, 個阿姐又走埋來, 拎住張單
我地話我地無人叫埋單, d野都未食晒
佢勁西咁嘈住話咁頭先又叫埋單
你自己想老屈我地埋單唔好懶落我地度la!
到真係差唔多食完, 大家已經因為條阿姐一肚氣
條阿姐又走埋來催埋單 話出面有台客等緊, hey, 我地餵緊奶呀! 咁多張台係出面, 你係死cher我地呢張咁得閒架呢!
餵完奶, 埋單走
走到出去, 得5個人(連小朋友)係度等緊
你係咁死催我地出來做咩?!!

打開門做生意, 清楚的好!
講明要2個鐘交台/ 幾點交台, 出聲丫!
如果係要一人$500最低消費既, 出聲丫!
食幾百蚊一個人有幾巴閉, 平時都會食la, 不過我一定唔會係你呢間食law!!
Other Info. : 服務奇差
2014-05-16
$250 (Dinner)