2020-12-27 554 views
路過見到開了新店,即管試試。坐下後發現原來menu只得門口塊黑板上寫的食物,侍應哥哥立即掏出了自己的手提電話,俾我地睇返門口塊板的相來點餐,忍唔住問左句:「你地開張左幾耐?」原來才開業兩星期。點了炸豬扒飯同香辣蝦意粉。香辣蝦意粉夠香辣,可惜蝦細隻同少左啲(得三粒),由於我掛住食自己碟飯,忘了影相。碟豬扒飯就相當唔錯。豬扒炸得香脆,厚果邊咬落有少少韌,但個人覺得好過腍得好緊要的豬扒。另外值得大力讚揚的是碟飯側邊的伴菜:炒茄子同牛油磨菇。好食好夾送飯。跟飯/粉仲有冷熱飲品,公道價錢,有質素的食物,值得一試。最後最後,店員們工作很有幹勁,大家都爭住快手做野,感覺良好。
路過見到開了新店,即管試試。

跟飯/粉仲有冷熱飲品,公道價錢,有質素的食物,值得一試。

炸西班牙黑毛豬扒飯
炸西班牙黑毛豬扒飯