2023-08-22 350 views
最近心心念念想食蛋包飯,機緣巧合去咗試吓大圍名物ADO洋食屋🥚當日見到網上預約已滿哂,見佢落完場18:00開始營業,就18:00去咗WalkIn,好好運到唔洗等即入,小店只係得幾個位,所以大家食完都唔會霸住位置,大約一個鍾多少少食完,出嚟已見到長長人龍,真係好好彩🐣我哋叫咗兩款蛋包飯,每款都係即整,其中一碟上枱時個滑蛋成個滑低咗,店員即好識做幫我換咗碟新,非常加分!💰 經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $78充滿日式風情,個蛋份量夠多,基本每啖飯都可以配滑蛋食用,佢個牛肉醬汁唔會太濃,配埋一齊食時仲食到陣陣蛋香,無得輸🔥💰明太子奶醬蛋包飯 $108明太子汁基本都好難唔好食,我就略嫌佢蓋過咗雞蛋香味,但男朋友就鍾意呢個多啲,口味喜好見仁見智🤍💰昭和風雞蛋布丁 $52果日食嘅布甸偏硬身,唔係特別出色🍮

💰 經典日式牛肉醬汁蛋包飯 $78

💰明太子奶醬蛋包飯 $108

💰昭和風雞蛋布丁 $52
果日食嘅布甸偏硬身,唔係特別出色🍮