2025-02-27 0 views
呢間大圍既E FOR EGG我係陀緊小珍珠既時候黎過一次,果時比小珍珠頂住個胃,食唔到好多野,試過佢杯開心果特調就對佢念念不忘😆今次同朋友叫左幾多野食,全部都好有水準😍雙重三文魚芝士滑蛋吐司盒子&期間限定三重魚籽皇帝蟹柳滑蛋吐司盒子,兩個吐司都烤到外脆內軟,滑蛋塞滿左成個吐司🍞我比較中意三重魚籽皇帝蟹柳果款,超多醬汁同材料,食落唔會好乾。另外加左黑松露薯條&小丸子🍡可以食下小食傾下計🫶🏻甜品叫左E FOR EGG芝士奶蓋招牌窩夫🧇賣相勁可愛打卡一流😍芝士奶蓋微咸,中間夾住雪糕糯米糍,窩夫好鬆軟,超讚👍🏻原味巴斯克芝士蛋糕&焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰原味已經好好食好香濃芝士味,點知焙茶味仲正!焙茶出之餘又唔會蓋左個芝士味,正呀🤤飲品就梗係飲返我心心念念既開心果特調啦😍仲係咁好飲!杯邊有開心果醬+開心果碎,入面係開心果+鮮奶+豆腐,全部加埋勁夾,開心果味超濃,大愛😋
  • 開心果特調
  • E for Egg 芝士奶蓋招牌窩夫