依家位於我心中的美食天堂,不是5星級大酒店,而係一間溫馨日式餐廳😍。首先落肚的是黑松露鰻魚卷。卷得細細粒,但正所謂細水長流,每一啖都帶嚟意想不到嘅滿足感。鰻魚滑溜,皮脆肉嫩,佢個香味直沖鼻子,令人馬上嘆為觀止!再黎講講青森山芋,鬼馬食法似雪糕咁上枱,實屬創意十足!口感脆生生,滿口海苔粉朝氣,亦都唔會太過乾巴,幾有驚喜。牛油果三文魚沙律嘅鮮美有如春風一樣拂面而過,牛油果creamy嘅觸感同新鮮三文魚嘅清甜,真係完美嘅搭檔,令人意猶未盡。至於富山炸白蝦,就係我嘅心頭好。脆卜卜嘅身軀攬住白嫩嘅蝦肉,讓人一啖再一啖,實在停唔到口呀!當然,凍蕎麥麵達到了清涼嘅功效,但其實仲可以更有層次一啲。佢嘅鰹魚汁味道其實都幾正,但如果麵身更滑更有嚼勁,就更加完美。最後,埋單之前叫左杯青蘋果梳打,鮮艷嘅顏色勁吸引眼球。呢杯飲品酸酸甜甜,喺這個口味的交織下,係絕妙嘅ending!流利嘅服務、同令人滿意嘅食物,下次必定會再來,同大家分享更多隱藏嘅美食佳肴🥢!