1. 滑蛋豬扒飯🍱 ($55)// 滑蛋食落有啲似炒蛋🍳基本上已經熟咗九成不過小編幾鐘意😚而且都幾厚💛豬扒稍稍煎過🐽肉質鬆軟不過唔算有肉汁~但好入味同埋鬆軟得嚟保留咗啲咬口🤏🏼而且飯粒分明🍚 //.2. 招牌滑蛋三寶飯 ($66)// 三寶即係有蝦🦐牛肉🐮同埋叉燒🐷~一次過滿足曬三個願望🙉啱曬啲選擇困難症嘅人😂叉燒薄切但又幾好食喎衰鬼😻牛肉係用咗鮮牛肉整,按埋自己喜好加埋豉油係茶記不死組合🇭🇰// .3. 凍奶茶 (+$3)// 小編去親茶餐廳都一定會飲奶茶🙈因為覺得茶記嘅奶茶特別唔同🌸而順興嘅奶茶茶底好濃好順滑☕️不過奶味相對唔出~同埋茶記嘅奶茶預咗會好甜,不過為咗試到原汁原味所以就無嗌少甜個啲🙈甜度都接受到☺️//Food : 🌕🌕🌕🌕🌕🌗
1. 滑蛋豬扒飯🍱 ($55)
2. 招牌滑蛋三寶飯 ($66)
3. 凍奶茶 (+$3)

Food : 🌕🌕🌕🌕🌕🌗
招牌滑蛋三寶飯