今次想介紹嘅係大坑嘅隱世精品咖啡店☕️佢哋嘅咖啡豆都係自家烘焙㗎🤎Sonne CAD入面有來自世界各地嘅咖啡豆🇧🇷🇨🇴🇪🇨🇪🇹🇺🇬店員會拎部iPad遂一同你介紹店舖嘅咖啡豆,幫你揀啱心水嘅咖啡~咖啡嘅價錢會因應咖啡豆嘅種類同埋serve嘅方法而唔同✨Experience Set有呢幾款咖啡:▫️Pour Over▫️Cold Brew▫️Dirty留意返Cold Brew同埋Dirty唔係每款豆都有㗎🙈我最鍾意嘅係Honduras Masaguara Sherry🇭🇳呢款洪都拉斯嘅咖啡豆係擺喺威士忌雪梨木筒發酵熟成🥃飲落有香濃嘅whisky味同埋朱古力味🍫大家去大坑嘅時候不妨探訪吓呢間用心經營嘅手沖咖啡店🫶🏻

▫️Pour Over
▫️Cold Brew
▫️Dirty
留意返Cold Brew同埋Dirty唔係每款豆都有㗎🙈