Wohooo今次終於同好友👭🏼黎左大坑了🤩孤陋寡聞既我之前真係未黎過呢個地方😂畢竟對於住左新界既人黎講真係有啲遠🙃不過今次好友帶路由天后行去又好似幾方便咁😳-🎈滑蛋豬扒飯 $56Super good🥰雖然環境來說只是普通茶餐廳而已,但所有東西都很地道很港式😎而選擇困難症既我都揀左好耐究竟係貪心咁要佢既三寶飯定係只叫豬扒、叉燒呢🤔最終就聽好朋友講叫呢款滑蛋豬扒飯😆一上枱睇到真係超足料,滑蛋係cover哂所有飯😋蛋滑得黎仲要配埋佢既甜豉油真係冇得輸🤩而豬扒炸粉一啲都唔厚,食落好鬆軟亦好入味😌-🎈鮮油多士 $22本身一心期待想試佢既滑蛋菠蘿油☺️點知賣哂所以就叫左個鮮油多士🙆🏻‍♀️係塊勁厚既牛油放落去邪惡到呢🌚🌚-🎈凍奶茶 +$3仲跟餐叫左凍奶茶🤣飲落茶底都濃郁的但未算太特別🙈所以奶茶來說想試下炳記多啲🥳-🔸順興茶餐廳📍大坑安庶庇街5號地舖
🎈滑蛋豬扒飯 $56

🎈鮮油多士 $22

🎈凍奶茶 +$3
🔸順興茶餐廳
📍大坑安庶庇街5號地舖
2021-04-06
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch