L'AMOUR

2024-01-11 54 views
慶祝朋友 今晚同朋友放工就約咗去我哋住嘅大埔區 呢一間隱世嘅精緻法國菜餐廳 之前去過都覺得啲嘢食好精緻 裝修又高級浪漫 所以今日再嚟 Menu 今日上面嘢食好多選擇 我哋都揀咗呢一個$788嘅set dinner 內容都好豐富 巴馬火腿果仁沙律 酸酸甜甜 巴馬火腿好開胃 高級嘅沙律醋配火箭菜好夾 🥗頂級牛肝野菌忌廉濃湯 🍲打到好香滑 野菌味好香 自家製蘭花蟹餅 🦀我好鍾意食 蟹肉好多好香 好豐富 係呢度嘅必試之選 慢煮西班牙黑毛豬鞍焦糖蘋果呢一個主菜真係好好食 慢煮豬肉一啲都唔韌 又夠厚身 好好食 配菜都係好開胃嘅蘋果 伴碟有好多裝飾花 顏色感覺好浪漫高級 甜品係朱古力心態軟 好流心嘅朱古力 外脆內軟 好香朱古力味忌廉加拿大海膽畀意粉好creamy 海膽味道 好出 加拿大海膽好大塊 上面仲有金箔 啲夠曬高級 傳統法式鵝肝牛柳 都係呢度必試之選 鵝肝好大塊煎到好香 牛柳煎到啱啱好 配上紅酒 Premio Carolina Premio Red Cabernet Sauvignon 真係好夾 食牛扒傾下偈 飲啖紅酒 真係好享受呢度坐得好舒服咁個好relax 裝修高級 嘢食如藝術品一般 非

之前去過都覺得啲嘢食好精緻 裝修又高級浪漫 所以今日再嚟

慢煮西班牙黑毛豬按焦糖蘋果

甜品係朱古力心態軟
好流心嘅朱古力 外脆內軟 好香朱古力味

忌廉加拿大海膽扁意粉

呢度坐得好舒服咁個好relax 裝修高級 嘢食如藝術品一般 非常精緻 服務好好 我哋都食得好開心
慢煮西班牙黑毛豬按焦糖蘋果
忌廉加拿大海膽扁意粉