2022-01-16
至尊辣肉腸pizzaStaff特意推薦佢地店鋪既pizza,話好多客人大讚佢地pizza嘅芝士餡。我見到係即叫即整pizza🤤食之前staff提醒我哋可以因應個人口味加多啲芝士同埋可以焗脆身啲🤩🤩🤩不過我哋第一次食想食返佢最平身既口味同口感!Pizza底超薄脆,辣肉腸pizza 送上黎既時候好香,芝士仲可以拉絲,拉絲效果顯著而完全唔覺肥膩 ,食落既辣肉腸夠鹹香加埋醬料,好食啊😍酥炸蒜香雞中翼 最後一碟都係熱氣嘢🙉今日當係cheat day啦haha🥰呢個價錢竟然有6隻大大隻既炸雞翼,好平,岩岩炸起,夠哂香脆,而且入面仲夠Juicy😋鐘意食重蒜既朋友話蒜味可以再重啲~.黑松露芝士焗薯條好大盤薯條😂無錯又係芝士,好在份量無過火,點到即止沾吓芝士咁,好正🤪.Hot Hazelnut latte iced caramel latte 餐廳裝潢似bar,其實定性係cafe,咁緊係要試佢啲咖啡,兩杯都推薦大家飲☕️好飲喎幾香又唔太甜!
酥炸蒜香雞中翼
黑松露芝士焗薯條