2022-05-19
-{大埔悠閑cafe☕️}太和附近有間Reaction嘅姊妹店雖然我冇去過 亦聽講過Reaction質素唔錯!!!就嚟咗試吓👻🤤Dirty tiramisu🤤 ($58)食落嘅時候夠creamy 咖啡味好出 但中間嗰層 lady finger偏乾 而底層嘅lady finger係夠濕潤嘅🥰👖褲評: 7/10🤤Flat white+Vegan cup🤤 ($42+$16)其實本身唔太飲咖啡 但真係好想試個餅乾杯 朋友試完覺得flat White比平時嘅苦!不過好彩有個餅乾中和下 但食食吓都偏乾👀👖褲評: 7/10個餅乾杯試一次就夠啦😂不過蛋糕嘅質素都唔錯☺️另外見到好多客人都有食佢哋嘅主食見價錢都好似好抵食咁😋另外近門口嘅位置係pet-friendly 㗎🥳性價比: 7/10服務: 8/10環境: 8.5/10🚩 BOUNDLESS by REACTION🚩地址: 大埔汀角路15號地下C號舖 #fuudjai #fuudjai甜品 #fuudjai大埔 #fuudjai西餐
{大埔悠閑cafe☕️}
🤤Dirty tiramisu🤤 ($58)
👖褲評: 7/10
👖褲評: 7/10