大埔日式小店🇯🇵性價比不高💸🌸八鯨料理行咗咁多次大埔,都未入過去食哩間日式料理店,今次一於入去試吓,店舖面積不大,座位有點殘破,不過裝修尚算日式風格🤗食物方面有少少失望,我哋當日嗌咗兩樣嘢食,價錢同性價比相對比較低,大家可以斟酌一下。✨三色刺身魚生丼$98魚生丼好豐富,有三文魚魚身同魚腩,帶子、鮭魚卵、海膽、玉子😍三文魚肥瘦相間,但略嫌唔夠新鮮,唔夠鮮甜🙅🏻‍♀️反而海膽好出色,食落好鮮甜,而且份量都夠,沒有腥味😍 鮭魚卵、帶子都好鮮甜,帶子大大粒,夠晒新鮮🥰玉子都唔錯!大家有興趣都可以嘗試一下👍🏻✨牛肉手打烏冬(豬骨湯)$58🙅🏻‍♀️唔推薦大家叫呢一個烏冬,首先湯底係味精湯,牛肉、烏冬都一般,品質麻麻,真心唔建議大家食呢一個🥹以上係我嘅意見,大家可以參考一下,不過我唔會再去第二次了,食落比較失望🥲性價比唔高🙅🏻‍♀️食物✨✨環境✨✨衛生✨✨✨價錢✨✨✨🏠 八鯨料理 (大埔)大埔安泰路1號大埔廣場地下57號舖
大埔日式小店🇯🇵性價比不高💸
🌸八鯨料理

✨三色刺身魚生丼$98

✨牛肉手打烏冬(豬骨湯)$58

食物✨✨
環境✨✨
衛生✨✨✨
價錢✨✨✨

🏠 八鯨料理 (大埔)
大埔安泰路1號大埔廣場地下57號舖