2024-11-05
大埔/太和人一定知翠樂街有一兩間餐廳成日轉🫢今次新開既呢間火鍋冰室好掂🤗 真係撈得喜!希望呢間長做長有 保持性價比🤩 我仲想encore架!今次係7:30pm book 左2人火鍋任食 (2 小時)~最貴既呢個時段入座先 $208一位!唔怪得星期二都咁多人!!真係keep 住有人埋單同入座🤣 因為 7 點前埋單/ 9 點後入座每位只係 $178😳食物多款式仲要超高質🔥 海鮮有蟶子/ 蝦/ 青口/ 蜆/ 蠔🦪🦐!! 好新鮮 仲要冇沙 !!肉類有手切肥牛/黑毛豬片/ 雪花肥牛🥩 肥膏均勻 唔會太肥 肉有肉味 好食過大埔中心連鎖果間食紙皮咁既牛肉多多聲😂😂菜類都好多選擇 仲有唔同菇類 鴨血等等都好齊全!飲品係有啤酒任飲🫣其他紙包飲品都好多選擇 但我最中意就係自家既白桃烏龍冷泡茶🍑真係好好飲 我飲左3-4杯🤪就連水果茶同手打檸檬茶都有得揀 真係夠晒誠意 最後打完邊爐仲可以去拎雪糕同泡芙食 有幾款口味!真係超抵🥳🥳
大埔/太和人一定知翠樂街有一兩間餐廳成日轉🫢
今次新開既呢間火鍋冰室好掂🤗 真係撈得喜!
希望呢間長做長有 保持性價比🤩
我仲想encore架!
好食過大埔中心連鎖果間食紙皮咁既牛肉多多聲😂😂
菜類都好多選擇 仲有唔同菇類 鴨血等等都好齊全!
飲品係有啤酒任飲🫣其他紙包飲品都好多選擇
就連水果茶同手打檸檬茶都有得揀 真係夠晒誠意