2024-09-25 147 views
今日同男朋友喺大埔整完嘢,想搵間好啲嘅餐廳食飯,咁我行過呢度就見到依間個樣幾四正,即刻入去撐吓枱腳先。我哋分別叫左一個tasting menu 🔆($598)同埋set dinner🔱 ($398): 🔴前菜🔆自家製生牛肉他他🔱凱撒沙律-雞 牛肉他他夠新鮮好味,估唔到凱撒沙律啲雞都唔係好鞋,加埋seasoning 夠開胃!🟠🔆🔱自家製牛骨髓牛油包用牛骨髓裝住牛油夠特色‼️熱辣辣既牛油搽麵包十分香!🟡主菜 🔆黑松露鵝肝威靈頓牛柳(8oz)🔱西班牙栗飼黑毛豬鞍配蘋果莎莎威靈頓牛柳都係一個好考功夫嘅菜,肉質夠juicy,酥皮都好鬆脆,唔錯;黑毛豬鞍要加$38,但係絕對值得加,豬鞍一啲都唔騷又唔會鞋,外皮都煎到夠香,好好食。🟡🔆甜品我哋叫咗比利時朱古力心太軟,入面熱辣辣朱古力漿流心效果十足😍

🔴前菜
🔆自家製生牛肉他他
🔱凱撒沙律-雞

🟠🔆🔱自家製牛骨髓牛油包
用牛骨髓裝住牛油夠特色‼️熱辣辣既牛油搽麵包十分香!

🟡主菜
🔆黑松露鵝肝威靈頓牛柳(8oz)
🔱西班牙栗飼黑毛豬鞍配蘋果莎莎

🟡🔆甜品