2023-02-20
行開街搵食,見有人排隊又跟🙈入去坐低先知原來係人氣漢堡包店黎😆🔸Pink Panther🔸未睇食咩漢堡已經決定要揀杯milkshake叫,因為見到好多枱都有叫,而且賣相打卡度十足😳味道雖然都係預期既莓同士多啤梨味奶昔,不過上面加隻蝴蝶成件事開心晒🦋🔸德州燒烤牛肉漢堡🔸三文治同漢堡都好想試,不過第一次食就決定試漢堡先😆漢堡入面除左有牛肉漢堡扒外,仲有炸洋蔥圈🧅於是我就冇加配薯條~後來覺得呢個決定好明智,因為食個包都夠晒飽😆包鬆軟得黎外皮少少烘脆,牛肉漢堡熟度控制得唔錯,雖然唔算係好有肉汁個種,但配上包入面既燒烤醬汁食就好惹味😋🔸特級鴨肝牛肉芝士漢堡🔸另一款揀左鴨肝漢堡✨溶係牛肉漢堡扒上面既芝士,加上鴨肝一齊食太邪惡了🤤加錢跟左薯條同荔枝黑茶,薯條份量唔少,細食既朋友加一份兩個人分就岩岩好👍以呢個價位既漢堡黎講,佢既質素不過不失,都可以再encore,而且除左漢堡,餐廳仲有意粉同其他主食,選擇都算幾多,睇黎要黎多幾次先試到多幾款了🤤
🔸Pink Panther🔸
🔸德州燒烤牛肉漢堡🔸