2024-05-09 117 views
成日都見到呢間餐廳好好味咁,喺公司附近有一間今日放工終於入咗去食,餐廳係自助形式,座位都舒服🤭🤭我哋叫咗個套餐有齊晒主食、小食、甜品同飲品👍🏼🤩嚐吃套餐($560)兩個蛋包飯都整得好好🍛 介開個蛋包飯入面真係半熟狀態🤩🤩 慢慢散開鋪喺飯上面😋 咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒呢個就香濃啲,又好豐富嘅咖喱香味,咖喱入面仲有薯仔等等嘅配料😚而且漢堡扒仲好大塊好厚身😋夠晒足料啊!甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯呢個味道就清淡一啲😌 鮮蝦同帶子都比得好足㗎😍 而且隻蝦真係大大隻🦐🦐 食落非常爽口彈牙!炸雞拼盤一個炸雞拼盤可以試三隻味㗎🤗 我哋就揀咗蜜糖、甜辣同芝士味🥳 炸雞去皮脆卜卜 雞肉就非常嫩滑Juicy🤤🤤 而且每一隻味都好香濃,仲有埋年糕同薯,每一啖都好滋味!春日小甘筍芝士蛋糕小甘筍味嘅蛋糕真係好特別! 放心唔會有臭青😂 反而味道都幾清新,唔會有好甜嘅感覺😌😋白桃甜蜜梳打伯爵茶鮮奶咖啡飲品嘅選擇都有好多款式😍😍我哋就叫咗呢兩杯!味道都非常香甜,配搭食物都好夾!🍵🍹

嚐吃套餐($560)

咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒

甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯